30.8.04

Gewoon

Moos kwam en we dronken peer-perzik thee aan het witte tafeltje. Daarna liepen we naar Albert Heyn en we gooiden het mandje vol lekkere dingen. En toen stonden we in de rij en waren we als vanouds de spinazie vergeten, en ik liep terug naar het vriesvak en legde het er nog snel bij op de lopende band.

We liepen naar huis en zagen in de vensterbank van de buren het kleine konijntje van hout dat in een roeibootje zit, en twee huizen verder die man die altijd op de leren zwarte bank tv zit te kijken en rookt. We kookten en dronken rosé en na de maaltijd hadden we zoals gewoonlijk allebei buikpijn omdat onze ogen groter zijn dan onze magen.

Rond acht uur maakte ik koffie en aten we vruchtenvlaaitjes. In goede tijden werd Charlie op het nippertje uit de brand in Scala geredt en helaas kon Benjamin niet meer ontsnappen. We dronken nog meer koffie en later weer rosé en we keken een DVD. Ik brandde het lavendelkaarsje van Ikea en Moos at doppinda's en liet de schilletjes vallen in het roze Jip en Janneke schaaltje.

Vandaag was alles weer zoals vanouds.



2 opmerkingen:

moos zei

Kaneel je vergeet te vermelden dat jij de hele avond op goedkope borrelnootjes zat te knagen. whoehaha

Anoniem zei

Ja Moos, de hele wereld mag het weten hoor! Ik at bij m'n wijntje een lekker nootje in een jasje. Hmmm!

Kaneel