14.11.04

Bedankje

Sinterklaas, bedankt voor de speculaaspop die ik vanmorgen vond in m'n schoen. Ik heb er net een stukje van genomen en hij smaakt erg lekker. Ik bedank u maar even via deze weg omdat ik een beetje schor ben en niet veel zin heb om te zingen. Hopelijk heeft u tussen de bedrijven door nog even tijd om m'n weblog te checken. Veel succes de komende tijd en hopelijk tot snel.

Groetjes, Kaneel.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

De Sint heeft gisteren een digitale versie van het Boek van Sinterklaas aangeboden gekregen - een laptop.

Ik ben er van o-ver-tuigd dat de goedheiligman meteen zijn weg op het web en daarbij dit bedankje wist te vinden, want immers, de Sint weet alles.

xSaskia

Anoniem zei

Beste Kaneel,

met behulp van de Digi Piet heb ik jouw berichtje op het wereldwijde web gevonden. Om eerlijk te zijn geeft deze oude man nog steeds de voorkeur aan een lied bij de schoorsteen, maar ik begrijp dat ik ook met mijn tijd mee moet gaan. Ik sta immers binnenkort in een grote hal met Fox Kids en Ali B, dus waarom geen bedankjes via het internet?

Eens even kijken Kaneel. Ik zie hier in mijn boek dat je het afgelopen jaar wel een beetje een ondeugend meisje bent geweest. Maar over het algemeen toch ook heel lief. En Saskia trouwens ook. Jullie kunnen allebei je verlanglijstje mailen naar sint@hotmail.com.

Met vriendelijke groet en een aai over jullie bolletjes,

Sinterklaas

Anoniem zei

Dank u Sinterklaaaaasje!

xSaskia

P.s. heeft u ook MSN?

iDarkDesign zei

Ik ben een beetje jaloers op al die mensen die allemaal zo braaf zijn geweest dit jaar! Deze jongen is te ondeugend geweest en heeft op een oude sok helemaal niets in zijn schoenen gevonden.

Toch bedankt hoor Sinterklaas, voor de goede zorgen!